Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


Lebaran 2012 :)


Saturday, August 25, 2012 5:26 AM

Assalamualaikum...

okay, skrg nak cerita about Raya, but sebelum tu aku nak wish SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN. okay, lets talk, even tahun ni tahun SPM utk aku, raya mesti kena raya jugak kan kan? just mood raya tak sama mcm tahun tahun lepas, its sokay. insyaAllah mood raya utk next year ada balik. amin :'). okayy, dua hri lepas ak dapat jugak beraya dgn fellow friends, even tak semua, at least bestie aku dapat beraya dgn aku, thanks Nur Alia Izzati binti Ahmad Puze. todiaa, nama penuh lagi aku sebut. hew hew ^^ . she's the only bestfriend i have. thanks weh sebab selalu ada dengan aku waktu aku senang and susah. aku tak pernah lagi ada kawan sebaik hang. thanks tau !! aku sayang hang sangat sangat :'). tak lupa jugak to him. hehe. thanks okay sbb datang. muaahh sikit. kuhkuhkuh.








then, semalam ada family gathering. dapat jugak berkumpul ramai ramai. even ada 3 buah family tak dapat menghadirkan diri. its sokay. itu pun dah cukup meriah. dapat tangkap gambar ramai ramai, bbq ramai ramai, gelak sana gelak sini. best baq hang. dapat kumpul duit raya lagi. kuhkuhkuh.