Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


beraya sakan :p


Saturday, September 1, 2012 8:17 AM

Assalamualaikum...

bulan ni mmg bulan sakit jiwa utk batch 95 kan? kahkahkah. tp ak still hooray hooray dgn kembaq tersayang. ceceyy. hahaha. pagi pagi sabtu dah ada class addmath. memey terasoo malas giloo. tp apakan daya. bajet nak insafkan diri, so trpakso lah pegi. sedih sat T_T. sokaay. ada kembaq cekk, semangat terus ada. even ada krisis dengan buah hati tersayang :'( kuhkuhkuh. insyaAllah will be okay soon. pray for me. :) then, lepas hbis kelas kembaq aku ni pun follow aku blik umah, she spend her time with me for tonite. seronok gila baq hang. hahaha. dapat lupa segala masalah ^^ tp semua tu kejap je. hmm. takpa lah. then smpai2 rumah lepak2 jap, landing2 suma. tghh hri tu siap2 nak pegi kenduri. woot woot. makan makan :D, lepas kenduri trus blik. blik tu landing2 lg. hahaha. berapa banyak landing taktau >.<


mcm mak orang dah, hahahaha,

KAKAK MITHALI ! HAHAHA

muka comel kan? hahahahaha !

she's my twin, hahaha. jgn jelly k ;p


then, tetiba ibu paksa2 suruh siap pegi kenduri lagi. hadoii. dah lah kenduri kali ni agak jauh. nun jauh di parit buntaqqq nuh. boring cekk. tp takpalah. makan lagi kan. HAHAHA. seronok jugak lah ada kembaq teman kitaaaaaa ! hew hew ^^ lepas kenduri tu agak2 dlm pkul 5 lebih ibu ajak p raya umah mmbe dia pulak dah. grrr ! badan time tu rasa mcm mintak ayaq suruh siramkan ja tau dakk. hahaha. takpa. aku follow ja. patuh arahan ibu lah katakan. makan lagi. berapa kali makan aku pun taktau. badan pun dah macam mak gajah dah. hahah. setail gila. aku suka ! >.< then lepas pegi raya terus balik umah. fewww !
 jauh gila journey aku. *bajettt !

k, time ni otw nak balik. muka pun dah sakai. hahaha.