Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


what wrong with today?


Friday, April 27, 2012 8:37 AM

Assalamualaikum...

ya allah, dugaan apa ni ya allah? kenapa semua orang nak layan aku teruk macam ni? kenapa semua orang tak pernah nak memahami aku? kenapa? aku ingatkan lepas mmbe2 layan aku teruk mcm ni boleh lah aku mengadu kat dia problem aku. tapi. hmm. kenapa mesti semua orang nak bertindak melulu? kenapa tak siasat dulu apa yang jadi? kenapa mesti aku yang kena semua ni?

semua orang tak faham apa yang aku buat. seolah olah aku ni takda guna pun kat korang. makin lama hubungan kita makin renggang. and aku down sangat sangat. sekarang ni aku tak nampak jalan keluar untuk solve semua problem ni. tak larat nak fikir dah. hope Allah bagi ketenangan kt aku untuk malam ni. amin.