Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


Counting Days


Wednesday, April 25, 2012 3:59 AM

Assalamualaikum...


sekarang tengah counting hari bilenye nak muncul mid year exam. cuak tak terkata baq hang. kenapa mesti ada exam dalam dunia ni? aku sungguh tak sukakan benda ni. kenapa mesti ada? kenapa? oh tidakk. sungguh dramatis kau eha. muehehehehe. aku harap penat lelah aku selama ni study hard bukan study smart dapat membantu aku untuk jawab exam mid year. takut nokk. hritu qama ckp another 2 weeks nak mid year. aku memang rasa mcm nak nangis masa tu. 2 weeks memey tak cukup untuk scn student mcm aku ni. well, otak tak berapa nak cerdik lah katakan. OHMAIII. takutt youuuuuu.

kenapa kita takut dengan exam? padahal bukannyaa kita nak mati sebab exam pun kan? biasa lah. human being. cuak untuk diuji. kehkehkeh.semua orang nak straight A kan? HAHA katakan semua orang dalam dunia ni dapat straight A untuk spm. apa akan jadi dengan dunia? HAHAHA. renung renungkan dan selamat beramal :)