Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


nonsense =,=


Monday, February 6, 2012 7:15 AM

Assalamualikum...


taip, padam, taip padam, and taip again. heh, dri ptg td lagi mcm ni, tak tahu nak update ap, sesungguhnya tiada cerita menarik, jeles bila blogwalking everyday diorg mesti ada entry best, huwaaaaaaa T.T. tsk tsk. okayy, sudah sudah drama, haha. everyday if aku bosan tak tahu nak buat ap, aku mesti mngadap mp3, tv, novel. and  sometimes study aku entah kemana, everyday jugak, telinga aku selalu dengar ibu aku membebel suruh study. biasalah, zaman ESS-PEE-AIM aite? masa  zaman PEE-AIM-ARR pun mcm gini jugak, dah lali :p so, just let it go. aku tak tahu sama ad aku boleh catch up balik topic2 form4 or tak. kuhkuhkuh. sedih ni, biasalah, masa form4 time HONEY-MOON bak kata PUAN FUZIAH. haha. seriously, masa aku form4 aku tak rasa pun yang aku ni KUAT STUDY :p well, masa tu tak dapat hidayah lagi. hahaha. and sekarang bila jadual PACK, clash jadual itu jadual ini, bru nak merungut, haha, well, manusia :D