Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


Tears :')


Saturday, February 4, 2012 10:27 PM

Assalamualaikum...


for the third time, air mata aku mengalir bila bca entry orang, tadi masa aku bosan bosan, aku bukak blog tyra. and aku bca semua entry dia. aku tak tahu pun yang ayah dia sakit, sumpah aku tak tahu. kawan jenis apa aku nih? sumpah aku sedih baca cerita cerita dia, tyra, sorry, aku taktahu langsung pasal ni, and you are strong enogh to surface this, kalau aku kat tempat hang, aku tak tahu sama ada aku boleh lalui ni atau pun tak, and i'm as your friends, will prays for your dad. be strong girl. dulu masa kita satu kelas, banyak benda yang aku tahu, and start form4 kita dah tak brapa rapat, sbb terpisah, hang kelas agama, and aku kelas scn, dah tak banyak gosip kan, gosip pun kadang2 bila ada training kawad. :') be strong. Allah nak duga hang sama ada hang boleh lalui atau tak. Allah tak kejam tyra :)