Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


musibah tahun baru :')


Sunday, January 1, 2012 5:23 PM

Assalamualaikum...
mungkin apa yang jadi ada hikmahnya, bayangkan how it feel bila kita dah bertahun tahun mnantikan bnda tu, then bila dah dapat, that things was gone ! apa yang korang akan rasa? okay. aku terima kasih banyak banyak kepada sang pencuri sebab dah buat aku macam orang gila that day, mengamuk satu rumah, buat ini tak kena buat itu tak kena, thanks ! kenapa baby canon aku jugak yang kau nak ambil? kenapa tak ambil je barang2 kemas or anything else? kenapa canon aku???? beribu parents aku belikan untuk aku, bertahun aku tunggu baby canon aku, at the end, yang ni aku dapat? takpa, aku redha, aku cuba menerima takdir apa yang jadi, thanks again, aku dah lama gila tunggu D60 tu, bertahun, sampai termimpi mimpi, pakai tak sampai sebulan dah lesap. sedih yang amat, okay. REDHA !

I WILL MISS YOU BABY :'(