Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


should we be like this?


Saturday, December 24, 2011 4:46 PM

Assalamualaikum...


everyday memang aku bangun awal since school holiday ni, well, nak practise, nanti sekolah dah bukak i'm wonder nanti bangun lambat, mati edennn, HAHA. okayy. so bangun bangun, nothing to do, so aku on twitter, on ja, lahaiii, semak dengat twitt merry christmas la happy new year and so on. haduhaii. then trending #ifSantaWasBlack la, #MerryChristmas la ap la, tak kisah la, sbb tu trending. 1 malaysia kan, HAHA. and ada jugak umat islam yang baru ada azam nak berubah for a new year. alahai. kesiannnnn. kenapa tak azam masa 1 muharram haritu? bulan umat islam tu. nevermind la, hati diorang dah terikut barat stylish. nak buat cemana kan. and yang buat aku tertanya tanya, perlu ke kita call orang, text, twitt and so on untuk wish merry chritmas? ermm. masa raya aidilfitri raya aidiladha korg tak buat mcm tu pun kan, 
kalau buat pun tak seikhlas macam korang wish merry christmas, aduhaiii. dunia dunia >.<