Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


Paeh nak kahwin?


Saturday, December 24, 2011 4:22 AM

Assalamualaikum...
seriously terkejut bila aku dapat tau yang cousin aku nak kahwin. OHMAII, dengan usia dia yang macam tu, HAHA, awesome gila, muda lagi we, study pun tak habis lg. great sangat2. HAHA, mana dia nak cedokk duit? alamatnyaa duit paklong and maklong aku yang kena keluar, kesiann youuu, ishhh, dia anak lelaki so macam tak berapa good la kan nak kahwin awal? yess, memang kahwin awal boleh elakkan maksiat. tapi pada lah kan, kerja pun takdak lagi, ponattt nak tanggung keluarga cekkk. HAHA. okayy. pape pun. CONGRATS !


paeh yang tengah2 tu haaa. kuhkuhkuh. 
yeahh, may ALLAH bless them :')