Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


izzah i adore you ♥ OMBAK RINDU


Monday, December 5, 2011 8:52 PM

Assalamualaikum...


alahaii, ombak rindu mmang buat air mata aku berombak ombak. HAHAA. okayy, aku rasa tgk movie ni berulang kali pun takkan bosan, thx buat aku tak rugi bayar duit movie. HAHAHA.
semalam cousin aku  free malam, and then dia ajak aku tgk ombak rindu, OHMAIIII. sukaa gila ♥ 
kteorg pegi pkul 9 tu, alahaii, menyetan lah kteorg, beli tiket movie, tgk2 sit HAMPIR pnuh, kalau tak dapat sit yg bawah sekali nuhh, todiaa, tak feeling la cni we, and then aku amek sit yg atas, sit yg kat atas ada kosong tp mcm ada jarak2, ahh, kisah apa, janji dapat feeling, hewhew ^^
and then, kteorg ayat lah org yg sit at tgh2 tu, akhirnyaa aku ngn depa tukaq2 sit, HAHA, tgh2 feeling tgk ombak rindu, tetiba budak yang aku tukaq sit td buat PROJEK, TEFAKKK WE? aku nak feeling lah bodo, HAHA, dah lah makan selamba depa ja, terliuq aku we, SABARE EHA SABARE. huuuuuuu~


tak kisah la, mmg feeling tgk AARON AZIZ. thx buat eye liner aku comot, harhar.