Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


CONGRATULATIONS !


Monday, December 12, 2011 9:56 PM

Assalamualaikum...
tahniah untuk ibu aku yang dah grad, akhirnya grad jugak kan. congrats congrats. i love you mom, aku bersyukur dapat family yg macam nih, walaupun kadang2 aku banyak kali terasa dgn ibu & ayah aku, its sokay kan, diorg parents aku, itu cara diorang nak didik aku, aku terima we ! HAHAHA. thanks Allah. whoaaaa. aku bangga dapat masuk hall, tgk secara LIVE ibu aku dapat sijil, korang mampu? HAHAHA. tiket nak masuk ada dua je pun, lahai. aku masuk dgn adik aku yg perangai sakai sakai nihh haa. HAHA.



bgga la kan dapat masuk hall. masa aku kat dalam tu, fikiran aku melayang layang entah kemana haaa, aku BERANGAN we, awesome kan? yaahhh, the great one, clap clap la skit, HAHA
around pkul 10 a.m mcm tu aku dah mula rasa bosan yang teramat, and then adik aku cakap,
  "kak jum klua"
OHMAII, nak keluar pun sabar la nyee, ibu tak amik sijil lagi, and aku tak bg dia kluar selagi ibu aku tak hbis, HAHA, kejam kan aku? no no no. i'm not ! hoho.
after a few while lpas ibu aku dah amek sijil, trus kteorg choww, lepakk-ing dgn cousin2 smua, whoaaa, bosan jugak nye pun, haha, sabareeee ! 






its awesome day, just be cool. after dah sttle smua, kteorg gerak pegi rumah PAKTAM, yaaa, lama jugak lepak kt sna, ptg tu pegi photoshoot dekat TAMAN SERI CEMPAKA, kat bangi woiii. HAHAHA. 
the great one !




okayy. thats all :)