Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


makan we makan !


Thursday, November 17, 2011 4:13 AM

Assalamualaikum...


jamuan tadi mmg syok, *syok la jugak* even, dalam keadaan yang agak daif. pfftt ! HAHA. hujan tadi nala dia. hbis kasut mahal aku, tak lama lagi lekang leteww, adoyaii, takpa2. beli kasut lain, HAHA. okay, then, aku siap punya awal, nahh, semangat punya orang ! HAHA, eyan amek aku pkul 12.50, then smpai lake, tgk2, student laki ja ramai, perempuan ada izzah sorang ja, mana yang lain we? todiaa hmpa, lambat gila ahh, if aku tau, aku mai lmbt cm hampa pun takpa td, hewhew. sokay sokay. eha punya KESABARAN cukup tinggi habaq hang,  ada lah jugak manusia yang takleh mai, alahai, kesian dia, 
cha'orm aku kesian kat hang, ishhh.>.<


yang budak tak bayaq duit kelas tuh nasib ahh, student hostel pun sama, nasib ahh, nak bayaq duit punya liat, aku benci manusia yang payah nak bayaq duit nih, hewhew ^^
aha, perut aku dah nyanyi lagu greyson chance nih, i'm waitingg... waitingg, just waitingg, HAHAHA. lapaq we, tunggu depa punya lama, cikgu pun sama ! lambat sangat aihh, heeee ^^
and akhirnyaa, dapat jugak makan ! hee, peace yoww ! 
nasi tomato, kek, pizza hut, ayam, keropok roda, *bak kata ustazah faz kerepek tayar* hewhew^^. mcm mcm lagi ahh, suma aku tibai, heee, perut aku an perut tong. hoho. syiok syiokk, balek2, aku ngn eyan pelik, awat perut kami buncit? HAHAHA, todiaa, makan punya banyak. teheee ~