Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


sapa kata sekolah membosankan?


Sunday, November 20, 2011 5:07 PM

Assalamualaikum...
aku tak faham, kenapa ada jugak orang yang suka cakap, "laa, budak sekolah lagi ke" then nak gelak gelak, what the fish? heh =,= 
padahal, diorang pun dulu pernah sekolah jugak kan? pernah pakai uniform sekolah kain biru seluar hijau semua tu kan? harhar, then bila sometimes pelajar sekolah dapat keistimewaan sikit, nak jeles, cakap tak adil la apa la, HAHAHAA. the hell? yang korang dok kutuk KAMI NI PELAJAR SEKOLAH tak apa pulak kan? HAHA, biarkanlah. korang semua tak matang lagi, nak buat lagu mana, ye dokk? heheh.
okay okay. actually entry ni sepatutnya aku update hri jumaat hritu, tp nak buat cemano kan, i'm totally busy. hehe. and pagi ni, baru berkesempatan nak update.
last day sekolah agak best la, tak mcm before this, termenung mcm orang bodoh, then kadang2, geng tak ckup sbb ada yg tak dtg sekolah, tp last day sekolah hritu, geng kteorang semua ckup ! yessss ! HAHA. 
i lappp youu la korang, HAHA.