Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


terima kasih kalian kalian semua :D


Saturday, September 10, 2011 6:01 AM


Assalamualaikum sayang sayang saya semua. Apa khabar? HAHA. Rindu habaq hang. Tehee~

TERIMA KASIH BANYAK BANYAK KALIAN KALIAN SEMUA :D

This time aku taknak merepek banyak sangat mcm entry entry aku before this. Hal ini kerana. Badan saya keletihan melayan para tetamu. Takleh blah habaq hang. HAHA. This year aku tak buat open house besar besaran mcm last year. Sob sob T.T this year  jugak aku tak pasang khemah semata mata untuk open house. Hal ini kerana, ibu saya dalam keadaan yang tidak sihat. Hoho. Ibu aku still dalam pantang okay. Makanan tadi aku yang masak. If tak sedap sory we. Almaklum lah, saya budak baru belajar. Kalau kalian semua tak percaya, boleh usya balik cctv at rumah aku nih. Okay korang. Jom layan gambaq~ HAHAHA. 
Okee. As salam :D