Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


hari minggu saya berlalu mcm tuh saja :D


Sunday, September 11, 2011 6:10 AM

Assalamualaikum pembuka bicara :D

Hari minggu saya berlalu begitu sahaja =’=

Korang korang, puas tak cuti dua hari? HAHA. Aku tak puas we ! nak cuti lagi ! tapi tape. Even hari minggu aku berlalu mcm tuh ja. At least banyak aktiviti. Berat badan aku pun naik habaq hang.

#ibu aku kata aku gemuk :D

Harini hidup aku makan makan makan dan terus makan. Berat aku pun dah naik jadi 47 kg. pffttt ! jangan gelakkan aku lah choy =’= aku debik satg >.<

Sabar je la~ tapi memey btul pun aku gemuk. HAHAHAHA. :p okay okay. Aku tahu korang semua suka layan gambaq kan kan? Aku tahu tuh aku tahu :D jom, layan~
 hoho. nih time open house at rumah izzah :D
 guess where? HAHA. at rumah aku. mai raya katanya. #tapi tak mcm raya pun



 aha. ini yang aku nak cerita. nasib baik ibu aku tergerak hati suruh aku call tykah *dia tuh cousin aku* then aku call. tup tup. diorg ad at masjid. tgh akad nikah. gila we, aku tatau pun depa akad nikah. kesian kt i tau :p anywayy. hg dah dpt laki. aku bila lg? HAHA
 pengantin nih nama dia bukan tykah yang aku mention td okay. tykah yang aku mention tuh adik kepada pengantin nih :D #jangan blur ayam sudah ler



TAMAT LAH CERITA SAYA :))