Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


TUHAN, berikan aku hidayah-MU


Thursday, August 4, 2011 2:03 AM

HAPPY FASTING to you allsss. hehe.


actually bukan itu yang aku nak cakap-cakap sekarang ni. hm, hidayah tu milik ALLAH bukan? aku mengaku aku teruk, aku jahil dalam agama. kan kawan kawan. tapi ALHAMDULILLAH, aku dapat ubah diri aku sikit demi sikit. aku hanyalah manusia biasa yang sering kali melakukan dosa. aku lalai dengan keseronokan dunia. MAAFKAN aku YA ALLAH, aku bersyukur sebab aku masih lagi bernyawa sampai sekarang, sempat jugak aku berpuasa dengan family aku. tak lama lagi, akan ada sorg lagi yang masok dalam family aku. thanks to god. aku bersyukur sangat. aku bahagia dengan family aku sekarang, aku tak perlukan sesiapa untuk happy kan life aku mcm sekarang, selain daripada family aku, 


aku nak sangat bertutup litup macam orang kat tanah suci mekah, aku nak sangat tutup aurat aku semua. tapi aku belum dapat hidayah untuk buat macam tu. aku bersyukur dapat parents yang selalu caring pasal hidup aku, even cara diorang mengongkong hidup aku, tapi aku bersyukur sebab diorang dah tunjukkan aku jalan yang benar :) aku hanya mampu bertudung. jahilnya aku YA ALLAH.
berikanlah aku hidayah-MU