Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL MUBARAK :)


Sunday, July 31, 2011 7:17 AM

Bagi menyempurnakan titah perintah Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong, setelah diperkenankan oleh Duli – Duli Yang Maha Mulia Raja – Raja, maka adalah dengan ini saya mengisytiharkan bahawa tarikh permulaan Puasa bagi negeri – negeri seluruh Malaysia telah ditetapkan pada hari isnin, 1 haribulan Ogos tahun 2011. Sekian.


 jyeahhh. paham ayat itu? HAHA. okayy. tadi aku bukak TV3, dan dan ja keluaq orang isytihar esok puasa, eh bukan esok, lagi berapa jam je kan, teheee~ SELAMAT BERPUASA YA ANAK ANAK SEKALIAN. alahai. pejam celik pejam celik dah masuk BULAN RAMADHAN kan. aku sedih lah, tahun ni aku tak buat langsung puasa sunat bulan rejab ngn syaaban. hmm, takde rezeki. tkpe. thun dpan, isnyaAllah, kalau umur aku pnjang, aku buat puasa sunat ye sahabat sahabat sekalian. aku tak sabar nak bgun sahur esok. entahlah. aku rasa mcm tahun ni puasa MEANING sgt bg aku. insyaAllah, mungkin ada hikmah semua ni, 
AMIN YARABALL ALAMIN :)
dengan ini aku mengucapkan SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA kepada umat islam sekalian. may GOD bless all you goodness. hehe. 


and one more thing. aku nak sangat pergi solat terawih kat masjid tahun ni, nak solat berjemaah. tapi aku takut. sbb tkde spe nak tman aku. last aku solat terawih kat masjid masa aku standard 6, lama gila kan? arghhhh. >.< entahlah. isnyaAllah, thun ni, aku try untuk solat terawih kat masjid, INSYAALLAH :)