Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


kenapa tulis status sedih di fb?


Tuesday, August 9, 2011 1:30 AM

first of all, assalamualaikum, mcm biasa lah kan, kena lah bg salam dlu ='=
okayyy. aku lagsung tak setuju dengan pendapat MANUSIA di atas. HAHA. sorry to say. yaa, betul, sebaik baik tempat mengadu adalah pada ALLAH S.W.T
okay. watlekk. kita tak tahu kan apa niat seseorang itu tulis status sedih, menangis segala kan? mungkin seseorang itu ada niat yang tersendiri. kita tahu ke yang dia tak mengadu pada ALLAH? kita tahu? mungkin juga dia dah mengadu pada ALLAH S.W.T. dan tujuan seseorang itu buat status sedih mungkin dia ingin berkongsi pendapat dengan orang lain, kan kan, HAHA. okayy. itu pendapat aku ja. aku juga tak kata yang pendapat kau tu salah. heee. sory la wee MR.Z kalau terasa. aku mmg dari dlu tak suka dgn pendapat kau, HAHA, pengakuan jujur ni ='=
okay. bai