Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


air mata aku mengalir :')


Wednesday, August 10, 2011 7:18 AM

assalamualaikum, okayy, dah bagi salam sblum aku mula berbicara. HAHA. air mata aku mengalir weee :') 
nak tau sebab apa? HAHA. sebab manusia di bawah lahir tanpa diduga :)


okayy, manusia ni nama dia QEESYA SALSABILA. tak sngka kan aku boleh dapat adik lagi, HAHA, suka suka. kih3. dlu mmg aku tak suka, tp sekarang, jadi HAPPY GILA HABAQ HANG. HAHA, hampa ada hampa ada? weeee :p jgn jeles nahh, HAHA. aku sayang kt budak ni gila gila. 


mood aku sekarang mmg tgh happy sangat sangat sekarang ni, tak sabar nak tunggu dia balik rumah, hihi. segala kesedihan aku hilang mcm tu ja bila dpt tahu yang baby dah keluar. hoho. korg korg, jgn jeles dgn saye tauu, saye ade adik comel. AHAHHA
ptg td masa pegi jenguk ibu aku kt hospital. aku tgk ibu aku lemah sgt, biasa la, bersalin operate, sian ibu aku, muka dia pucat, kesian gila habaq hang, then aku suruh nurse bawak baby msok dlm blik ibu aku, hoho. first time tgk budak kecikk ni, terus JATUH HATI wooo. hehe. 
tadi aku dukung dia, oh noo, ringan ja wee, tak berat pun, besttt ! kecik, molek, mmg aku suka. HAHA. sebelah tangan ja aku pegang tadi, well, eha kan hebat, HAHA.
bukan nak berlagak yee, tapi mmg btul aku hebat kan, HAHAHAHA. 

  
mata dia sepet mcm mata aku, kami mmg FAMILY SEPET ='= sengal btul. HAHA. 
tkpa. kami terima seadanya. HAHA
 start harini, buka puasa and sahur aku yang kena masak, dah lah berdua dgn ayah aku ja, bosan bosan bosan, takpe lah, dugaan, hehe
oke lah, bai :)