Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


kehangatan raya makin terasa :D


Monday, August 22, 2011 6:46 AM

assalamualaikum 
yeheee, pejam celik pejam celik dah nak raya dah kan ? ada lgi seminggu jek nak raya dah. korang dah siap bju raya? 

kasut raya tumit tinggi? 

shawl?

brooch? 

haha. mesti dah kan, tapi aku, apa pun tak siap lagi. sedih kan kan? hmm, apa lah nasib :') kuih raya tahun ni korang buat sndiri or tunjuk2 jek mcm kuih raya aku yang sebelum nih ? haha. oke. aku nak bgga sikit. tahun ni, tahun yang GREAT sgt bg aku, nak tau kenapa? aha, first, aku jadi suri rumah separuh masa sekarang nih, since ibu aku dlm pantang.  bukak puasa aku masak, sahur aku masak, kuih raya aku buat, GAH ! macam macam aku buat oh, kemas rumah? jangan cita la, tak larat nak kemas dah. baik kan aku? yeheee. korang ada buat semua tuh? ada ada. HAHA
nanti kalau korang datang rumah aku tgk cun ja, aku lah yang kemas tuh :ppp. Hha
and one more thing, kalau rasa kuih raya tuh sedap, well, eha juge yang buat :)) kalau tak sdap, tuh bukan eha yang buat. oke. faham? Hha.