Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


bila perut kenyang hati pun senang :))


Thursday, August 18, 2011 5:41 AM

assalamualaikum, first of all, nk tnya puasa ada tinggai ka takdak nih? HAHA, okay, aku bgga tahun ni aku takdak tinggai langsung ! JYEAHHH ! bangga wokk bangga. HAHA, hmpa boleh? keh3. 
okay, bila dah puasa tu, mcm2 lah kan perut buat hal, menyanyi la, menangis la apa la, tapi takda lagi berita MANUSIA MATI KERANA PUASA, kan kan? 
kalau ada tuh semua tuh dusta ja lebih. 
toksah dok pecaya sgt lah kan, HAHA
okay, malam semalam ada buat kenduri akikah utk adik baru aku, hoho, BANYAK GILA makanan habaq hang, tapi alhamdulillah, takdak yang mmbazir sgt, ada ramai gila org dtg semalam, 
TERIMA KASIH ANDA ANDA SEMUA, saya hargai :')
thanks eyan, yana, fendi. HAHA. thanks datang okayy. aku happy semalam, happy lah jugak. even org dpan rumah aku tuh tak balik, tapi happy lah jugak kan, semalam mmg best lah kan dok mnggedik ngn eyan and yana, HAHA, nak tgk kami BERGEDIK? bukan slalu pun kan, teheee~


rasa rasa eyan pgg baby btoi ke tak hah? HAHA


dah hbih comey la tuh kan, HAHA


 cantik gmbr ni tgk la spa yang candid kan :))


taqqin kata baju kami mahai c(:


ayu kan kan? well, kami mmg ayu :)


adik aku terseksa bila yana pgg mcm nih --'


 budak nak mati awai mmg suka ada kt tgh jalan =,=


gmbr ni nampak ayu gila kan we? HAHAHA


 gelap =,= tak nampak ! takdak flash >.<


macam hantu raya ~,~


SEKIAN TERIMA KASIH :))