Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


i'm broken heart :'(


Sunday, August 7, 2011 12:35 AM

bohong sangat kalau aku langsung takde perasaan kat sape2 kan. yeahh, its lie. tapi aku janji dengan diri aku takkan couple kan? yeahhh ! everything will be alright, aku janji dgn diri aku, korg jgn risau okayy. tapi kali ni.hmm, its nothing going be fine.


seriously, hati aku dah hancur, berkecai, pecah. omg ! it feel like the world going down. okayy. aku cuba tabahkan hati aku, aku harap sangat relation tu tak serious. tapi kalau bnda tu serious, hmm. entahlah. kalau korg ada kat sebelah aku sekarang ni, korg akan tahu betapa banyaknya air mata aku mengalir. 


yaa. aku tahu, aku dengan dia its nothing. tkde apa apa hubungan. tapi, hmm. susah nak describe sbnarnya. eha, be strong okay. everything will be alright, kalau aku ada jodoh dengan dia ada la tu, okay eha? hmm,  aku cuba tahan air mata ni dari mengalir, tapi susah sangat. sakit dalam ni, tuhan je yg tahu. tkpe. please forget him eha. its nothing to be sad. okayy. you have your family right, please la. buat ape nak nangis nangis segala. buat malu ja. HAHA. okayy. ceria :) think forward, think positive. dlu pernah cousin dia sakitkan hati aku, mana nak tahu kan, cousin dia yg rncang smua ni, kan kan, HARHAR.
okay okay, think positive :)