Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


terpaksa memenatkan badan gara gara program 1 MURID 1 SUKAN


Saturday, July 2, 2011 1:52 AM

hello mello tello, teheeeee~ pagi pagi lagi terpaksa bangun awal waktu hari minggu. sungguh sakit hati. kalau bukan disebabkan program ni tak catit kehadiran sudah lama aku abaikan mcm tu sajaa. tapi nak buat cemane, kehadiran diambil. sungguh sakit hati.
program 1 MURID 1 SUKAN yang aku rasa mmg buang masa, tp FUN. hek3. seronok dpt jumpe ramai kawan lama dan sewaktu denganya. HAHA


first time conteng conteng muka mcm ni. HAHA. seronok tp dalam masa yang sama 
SEGAN YANG AMAT. HAHA
mcm mcm jenis contengan yang aku nampak. tp hanya kutuk dalam hati. HAHA. jahat sungguh aku. sorry peeps :)

thanks to them. seronok bila dpat jumpa mcm ni. gelak gelak segala. tp satu ja yang aku rasa sakit hati. program ni kacau hari minggu aku. sangat kesal. HAHA.

okayy. candid picture. HAHA. terasa seronok dpt candid gmbr org. ekeke. see, TV3 datang. ramai pelajar kelam, mcm tak pernah nmpk tv3. bangga muka depa masuk tv. hadoii. manusia manusia =,=
okayy. masa ni dh hbis lari. lepak lepak. tgk pasukan sorak bagai. its fun, jyeahh. tp beribu ribu orang yang ada kt padang tu buat aku sebal. mcm mcm bau ada =,= sabo je lah~

okayy. mereka sangat kelakar. HAHA. thanx for this day. aku balik awal td. neheeee~ balik awal pun badan still rasa lenguh lenguh.
okayy. konklusinya. program hari ni best, tapi menyusahkan ramai pihak >.<. muka aku jadi tumpuan photographer sbb contengan yg mcm !@#$ jadi aku nekad untuk basuh semua contengan tu, HAHA, malu bhai orang dok usya. mcm tak penah tgk org conteng muka ja depa ni =,=

sekian, AS SALAM ^^