Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


ada tips nak hilangkan jerawat?


Thursday, July 7, 2011 6:34 AM

okay people. now aku nak story telling kt korang semua, gah, dulu kulit muka aku langsung takda jerawat, jyeahh, betul aku ckp dgn korang ni, msti korang jeles kan? hikhik, jgn lah jeles, saya tak suka lah mcm ni, HAHA, tp now, since aku naik form 4, dengan cepatnya, JERAWAT kat muka aku tumbuh dgn banyak. WTH ! sangat sakit hati, peeps, please help me, helpppppp !
aku penat lah mcm ni, dah macam macam cara aku buat untuk dapatkan kulit yang lawa menawan anggun macam ni :



aku tak mintak untuk jadi lawa mcm dia, swear to god, aku bersyukur sangat muka aku mcm ni, tak mcm sesetengah orang yg kadang kadang kurang upaya, tapi aku cuma mintak, aku nak kulit aku yang dulu, kulit aku yang bebas jerawat mcm dulu, kulit aku yang tak berminyak, kulit aku yang bersih segala, aku mintak, please give me back !
dah mcm mcm tips yang aku guna kt internet ni, tp lgsung tak berkesan, aku tak tahu nak buat mcm mana lg dah. aku buntu ! tension dgn awak wahai SANG JERAWAT !

aku nak kulit aku balikkk mcm ni !


jyeahhh ! muka aku tak lawa mcm muka artis kt luar sana, but its enough if i can get back my old skin, hopefully :)