Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


i'm waiting for you my little baby :)


Tuesday, June 28, 2011 5:41 AM


heyyaaa ! bulan ni dah masuk 8 bulan 1 minggu ibu aku pregnant. wow ! terlalu cepat masa berlalu kan? aha. i hope this so. 
dulu masa mula2 aku dapat tahu yang ibu aku pregnant lagi jantung aku mcm nak luruh, mcm tak boleh nak terima kehadiran orang baru dlm family aku. bila dah lama lama, aku jadi mcm tak sabar sabar nak dapat baby. HAHAHA. 
mesti best kan nanti bile dpt baby. wow ! i'm happy this. aku harapkan baby girl. yeaa, hope so.
tp entah lah kan. mintak2 lah menjadi. hikhok !
kalau dpt baby boy aku nak namakan adik aku tu Aakiff Shafiyy
Aakif means beriktikaf while Shafiyy means tenteram suci. NGEH3. nice name right? hope so :)
kalau baby girl aku nak namakan Nageena Shafaa',
Nageena means DIAMOND while Shafaa' means kejernihan. hoho. aku pulak yang sibuk kan? macam lah aku yang pregnant. HAHA. tp ape pun, aku happy sbb umur aku dah 16 thun pun still akn dpt baby lg. its so amazing :) maybe semua org ckp jauh beza antara aku dgn adik aku nanti kan, tp nak buat cemane, aku anak sulong, then ibu aku pulak tak smpai 40 lagi. masih kuat bertenaga. HAHAHA.waiting for you little baby. kiss for you, muah muah muah ^^