Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


saya sayang sahabat saya


Friday, July 15, 2011 8:26 AM

korang tahu apa maksud sahabat? tak kira lah, dia sahabat baik korg ke, sahabat jahat korg ke ape, tp tahu ape meaning dia? hm, kadang kadang mesti kita terasa dengan kawan kawan kita kan? itu namanya lumrah hidup. biasa la, manusia takkan lepas dari buat kesilapan. okayy. nak tahu apa meaning sahabat? okayy. kalau korg tgh ada masalah, sahabat korg ada dgn korg tak? kalau korg hepy? 
diorg ada tak? kalau ada, itu bru namanya SAHABAT. 

aku nak story psl life aku skrg.
aku happy dgn life aku skrg. happy dgn kawan kawan aku semua. aku happy tak bermakna aku mempunyai kekasih hati, please alert this :) serious aku ckp. aku tak suka hidup dalam pergaduhan. aku tak suka kalau kawan kawan aku masam muka dengan aku, then kutuk kutuk aku kt belakang. OOEMMMJIIII ! aku tak suka ! tapi nak buat mcm mna kan, mulut manusia, aku tak boleh nak tutup, redha saje. aku susah nak menilai erti persahabatan, susah nak jumpa kawan yang btul btul ikhlas nak kawan dgn aku. yes, dlu aku dh jumpa, tp skrg dia dh takda, she's gone, dia pindah sekolah. hmm. nsib baik dia pindah sekolah, kalau dia pindah rumah lagi haru biru kan,
lg susah nak contact. okay. tkpe. aku redha.
and, skrag aku jumpa lg sahabat sejati aku. her name ALIA IZZATI, dia baik, dia kelakar, aku bahagia ngn dia, cewahh. aku sayang semua kawan kawan aku. kadang kadang kita tak perasan yang kawan kita tikam kita dari belakang kan? HAHA, yeahh ! itu dah biasa pada zaman sekarang ni. sbb tu aku ckp. susah nak cari kawan sejati dan kawan yang ikhlas pada zaman sekarang ni. yang selalu ada, suka kutuk kita di belakang. betul tak? hikhik. tp ape pun, aku hargai semua kawan kawan aku, LOVEYOUALL :)