Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


BODOH !


Monday, July 11, 2011 12:08 AM


BANGSAT ! haaaaa, amik kauuu, eh lupa, assalamualaikum :) 
tgk tgk, intro pun dah tau aku tgh dok BARA laaaa niii, haaa, apa yang hang tak puas hati ngn aku pompuan? sial la hang, aku jarang gila nak guna perkataan perkataan mcm ni, tapi hang dah buat aku guna perkataan ni,
okayy, zaman dah berubah dunia dah maju. faham perkataan kt situ? 
atau nak aku explain jugak?
sekarang mcm mcm software edit gmbar ada kt MUKABUMI ni kan? apa function software tu kalau tak guna MANGKUK JAMBAN oii? manusia kan ada akal nak pikir mana baik mana buruk kan? takkan gambar pun kau tak boleh nak pikir mana yang edit mana yang real BODOH? HAHA, aku nak bara la ni, aku edit gmbr aku ada jugak nampak muka aku, tapi hang? KALAU ORANG TGK KT LUAR KEADAAN HANG MESTI ORANG LARI KAN? HAHAHAHA
insaflah cik kak, aku boleh sabar aku sabar. peace ^^