Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


SPORTS DAY ♥


Thursday, June 23, 2011 2:27 AM


okayy, taknak cakap banyak. nak bagitahu, yang aku terkejut, terharu, terpesona, HAHA. guess what? hehe. team PPIM menang dgn jayanya ! JOHAN woottt ♥
speechless. hehe. terharu wee. training tak pernah buat ptg2. sbb, perancangan semua tak diracangm tup tup, dah nak hari sukan, so, harapkan raptai saja, alhamdulillah. menang. THANKS GOD ! tak prcaya kami johan? here we are, HAHA

tgk tgk ! pecaye ke tak haa? HAHA. bukan nak riak, bukan nak bangga, kami cuma GEMBIRA ♥
ayah saya suka perli perli saya tentang KAWAD, macam macam beliau sakitkan hati saya 
dan saya amat marah ! HAHA *tgk ayat aku pun mcm kartun tiap2 ptg kt TV9, 
HAHA, okayy, and thanks to GOD again, sbb buat hari sukan ni berjalan dengan lancar :) legooo~ hari sukan dah hbis, then lusa hari KANTIN pulak. ayooo kawan kawan, ayuhlah ke HARI KANTIN SMDB. HAHAHA