Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


HARI KANTIN? HUWWAAAAAAA T_T


Friday, June 24, 2011 11:47 PM


woot woot, hari kantin sekolah ! rmai jumpak mmbe2. woaaaaa ! terujaa, jumpak BAZZZZZ, hek3. rindu kamoo lohhh. then, jumpak QUTU, wink wink. rindu anda juga :) okayy, hari ni penat sgt. kalau ikutkan hati aku, aku nk update mlm japg jek, tapi pkul 4 satg nak kena pegi ipoh pulokkk, tgh mlm bru smpai tpg balik. so, agak lmbat lah kan kalau aku tunggu mlm japg nak update blog, so, aku update skrg, hik3. okee, nak ckp psl rumah hantu. huwaaaaa T.T sedihhh =,= banyak tingkap pecah ohh, haishh, hmpa ni ganas sgt lah smpai tingkap pun pecah, dgn hantu pun nak takut, HOHO. nnti tak psl2 kena p mngadap muka cikgu suhaimi, haiyak ! tapi bagus. dpt byk duit, hehehe

oke oke, biarkan itu cermin, aha. td ramai gilakk wokkk aku jumpa manusia fb, HAHA. biarkan mereka, maaf yekk tak tego, bukan sombong, tp BUSY >.<. HAHAHAHA. dan dan ja aku. okay okay. penat menaip. mau siap2 pegi ipoh. tata :) AS SALAM ^^