Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


wey. sumpah aku takde niat lain. sorry.


Thursday, May 26, 2011 1:02 AM



sorry sorry sorry. yg tu je aku boleh ckp. aku tkde niat lain pun wey. aku risau kawan aku kena tipu yg tu je. bukan aku nk mnyibuk or what. tp sebab aku pikir hg ni kawan aku je tau tak. kalau dah hot sgt dgn aku or what ckp la wey. and you too PEACE COMEL. sorry lah nahh kalau ada bnda yg mnykitkan hti hg ka apa. aku bukannya apa. aku sayang kt kawan aku. aku risau kalau kawan aku kena game ja. aku tknak kawan kawan aku kena game. lpas ni aku jnji tak amik tau apa bnda dh psl hmpa. aku takkan msok cmpur ap dah. okayy. 
lpas ni jaga lah nah kawan aku elok elok. tk payah nak buat dia sedih ka apa. kalau aku tau hg buat dia sedih mau tau la nah apa jd. sorry again for the thing i've done. aku tak tuduh yg hg tu fake. cuma aku confius mna satu yg btul. mmg aku confius sgt sgt. aku bukannya tuduh. adoi~ so lpas ni nak anggp aku tuduh ke ape trpulang lah kt anda. yg aku tahu aku dah mintak maaf :)