Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


saya penat sangat =='


Sunday, May 22, 2011 5:07 AM


today hari yang sangat penat. but better dri smlm. yah. of course. heeee. smlm pegi library study  tp tak byk yg msuk dlm kepale hotak ni. but today. aku study gila gila punye org. tp tak pegi library, study kt rumah je, so, conclusion, study kt rumah is better than study kt library :) aku study dri pagi pkul 8 a.m smpai pkul 12 p.m . tp nsib baik lah ad fb yang teman aku, hilang lah sikit penat tu kan. hehehe. bgus kan aku study tp tak mandi. HAHAHA. pkul 2.30 p.m bru aku mandi. haiyakkk ! well. saya mmg bgus pun, saya tahu tu. HAHAHAHA. biase lah. struggle last minute mcm ni lah jadinya kan. esok exam biology. perghhhh ! mesti sakit otak lg kan. hadoiiii. tension sungguh lah mcm ni. nsiblah esok last paper, kalau tak. hadoiiii. mmg nak give up la aku ckp. ekekeke. td ibu ckp "kalau hang baca buku mcm ni sampai spm thun dpan mesti result hang gempak punye lah" wahh, btul ke ni? HAHAHA. insyaAllah, lpas ni, aku akn trus mcm ni lg yeee. smpai memory otak aku dah full dan tak boleh nak msuk dah. HAHAHA. tp serious aku ckp. mmg penat sgt. fahamnye takde la 100 % ade la 50 % jek. ish. susahnyeee bio ni. k.syieda ckp subject ni killer subject. OMG ! please help me. hmm. nk pegi tusyen pun dah nak dkat akhir thun dah, tak berbaloi lah. sbb diorg dah blaja byk dah. nxt year je lah eyyy. huhuhu. aha, until here, thats all. okayyy. nak pegi study lg ni. bubyee~