Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


rindu nak naik benda ni T_T


Thursday, May 19, 2011 10:40 PM


rindu nak naik benda ni, rindu nak stay kt sana lg, even orang orang kt sana menyakitkan hati, tp part shopping mmg best. sogo kt indon ni kan, mmg terbaik lah. even sogo tu lah satu satunya tempat shopping diorg, tp cantik. cantik sgt tempat tu. mcm pavilion wokkkk. heeeee~ mmg cantik lah wa cakap sama lu.
time kat sana kitaorg nak pegi jalan jalan naik angkut angkut ni laaa, angkut angkut ni dah mcm bas mini diorg. hohoho. murah sajaa. 3 ribu rupiah sorg, lbih kurang 90 sen la. murah kan? tp kalau naik yg moto tu 15 ribu rupiah boleh naik 2 org ja. beca moto tu pun aku naik jugak. perghh ! pening ohh naik beca tu. HAHAHA. serious cakap pening. hmm. tp kalau kt sana kan, kalau shopping mmg best lah. sesuai utk orang mcm aku yg KAKI SHOPPING. HAHAHAHA. dah lah murah kan. terbaikkkk !  
rindu nak pegi indon lg. rindu rindu rindu. hmm, lpas ni nak mnx suruh ibu bawak pegi korea pulak lah kan. aminnn. HAAAA. nk tgk cn blue. diorg tersangatlah comel. ekekeke.