Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


just let it go


Monday, July 8, 2013 5:57 PM

Assalamualaikum...

hmm, agak keberatan sebenarnya nak update blog ni, actually, banyak benda yang aku nak luah, tapi apakan daya, takda rezeki nak update banyak2. hahaha. so, lets talk about life, now aku dah rasa macam aku ni dipergunakan, seriously, hati mana yang tak sakit kan kalau segala jasa baik kita tu dia just guna untuk kepentingan dia. seriously, aku tak rasa aku boleh hadapi benda ni lagi 3 tahun. hmm, so aku decide untuk just let him go, aku taknak sbbkan bnda ni, masa depan aku akan datang nnti akan rosak. biarlah aku tentukan hidup aku dari sekarang. 

so guys, please be my supporter, aku harap sangat, aku kuat nak hadapi semua ni, mybe ni stu dugaan yang Allah bg kt aku. and, aku terima, sebab Allah takkan menguji hambanya diluar kemampuannya, so aku yakin aku kuat untuk hadapi semua ni. and, aku kena ingat, yang study aku more important than this, its about my life and future, so from now till on, just let him go. so
yukran :)