Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


its done :')


Tuesday, February 19, 2013 4:48 AM

Assalamualaikum...

dalam kehidupan ni tak semua perkara indah. kadang2 rasa dipermainkan, kadang kadang rasa tak dihargai, biasa lah kan, life. apa yang perlu aku yakin, aku ada Allah yang sentiasa ada dengan aku bila waktu susah dengan senang. sometimes bila ada masalah, mesti kita taktau acano nak settle kan? HAHA. aku bukan lah pro sangat bab nak settle problemo ni. tapi bagi aku, cukup sekadar ingat pada yang Esa. target aku untuk 2013 banyak sangat benda yang perlu aku buat, tapi entahlah. banyak yang tak menjadi. mungkin still awal tahun kot. ada rasa sedih tak bila orang kita sayang satu satu makin jauhkan diri dari kira?, dulu ada kawan, tapi sekarang dah jadi lawan. and sekarang aku dah hilang satu satunya orang yang aku percaya, orang yang aku kasih,orang yang aku sayang. tak semua perkara kita boleh solve kan? okay. just pray and do the best :")