Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


sebak :[


Sunday, May 20, 2012 1:55 AM

Assalamualaikum...


as a human kite selalu buat salah kan? kite takkan terlepas dri buat salah. yes, aku takde lah baik mane pun. dah banyak kesilapan yang aku buat, even aku buat banyak salah pun, aku still ada akal fikiran untuk bertindak positif and meminta maaf. tp tak semua manusia boleh terima kesalahan kita aite? as a human, aku pun ada hati dan perasaan yang mampu rasa mcm2. aku tahu aku banyak sangat buat silap dgn dia. and aku dah banyak kali pecahkan hati dia. maaf :/ selalu sangat dah aku kena marah, kena tengking, dah banyak kali aku berlembut dengan dia. bila aku berlembut kenapa dia nak kasar2 blik? bila dia buat salah takde pun aku nak kasar2. habis sangat pun aku just touching. kenapa dia buat aku mcm ni? aku tahu dia dah tak sayangkan aku. tapi perlu ke layan aku macam ni? dah tak suka tu just jujo jelah. aku terima seadanya. even hati ni akan berkecai macam gelas hempap ke lantai. aku tak kisah. asalkan dia tak terus layan aku macam ni. kali ni betul2 aku dah tak mampu nak tenang. sebak sangat sangat. biarlah hati aku tenang untuk beberapa hari. dah selalu sangat aku terhegeh hegeh kt dia. dah banyak kali aku tunduk dgn dia. seolah olah aku tak boleh hidup tnpa dia. kenapa dia layan aku macam ni? even aku buat salah pun perlu ke nak layan aku mcm ni? dia buat salah aku tak pernah nak layan dia mcm ni. sekarang ni dia dah lain sangat2. sebelum ni dia tak macam ni pun :( kenapa sekarang dia mcm ni? dia dah tak sayang aku ke? hmm :'(  kenapa semua ni jadi kt aku? kenapa semua orang nak layan aku macam ni? hina sangat ke aku? hmm. takda sape pun yang fahamkan hati aku mcm mane, semua orang nak salahkan aku. hmm. fine. just put the blame on me. asalkan awak bahagia ye sayang. lepas ni, if awak dah tak percayakan sy, perasaan sayang tu dah takde, perasaan benci bertandang dalam jiwa awk, tinggalkan sy k. sy dah ckup tertekan dgn smue ni.  dah banyak kali air mata sy mngalir. sy tahu dlm hal ni sy yg salah. tp tak perlulah nak tengking2. buat je lah ap pun k. semoga bahagia. salam