Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


How could it be?


Friday, January 20, 2012 2:40 AM

Assalamualaikum...


after this, entry aku maybe akan jadi seminggu sekali, well, SPM level not that easy, so, aku kena luangkan masa aku dengan buku sahaja. peace ^^. lets straight to the point. okay. bagi aku, family more important dari kawan kan? tak kisahlah cousin, niece, nephew, uncle, auntie and etc, asalkan namanya FAMILY, darah daging kita aitee? but, persoalannya sekarang, perlu ke kita nak lebihkan KAWAN daripada family? ada ke kawan yang always dengan kita masa kita susah senang? kalau ada pun boleh bilang dengan jari. ya, mcm entry yang before this, aku mmg suka complaint fasal orang, walaupun aku tahu aku tak sempurna, because i'm a human being. and bagi aku kenapa mesti kita nak lebihkan SAHABAT kita tu padahal dengan family hubungan macam HARRAM, bukan aku nak mengata, cuma aku tak suka tindakan seseorang yang lebihkan KAWAN daripada family, please dear, if you terasa dgn entry this, behave yourself :D.