Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


facebook oh facebook


Saturday, November 12, 2011 3:05 AM

Assalamualaikum...
first of all, entry aku this time agak la buat orang panas dengan aku, hee, but peacee yoww ^^ sebab aku memang suka complaint pasal orang pun, teheee~



1st, nak tnya, apa tujuan korang guna facebook we? atau dikenali sebagai mukabuku. aku tak faham, kenapa ada jugak orang yang suka upload gmbar yg mcm !@#$%^. oke, aku tahu korang semua, cantik cantik handsome handsome belaka kan, tapi fikir la, tangan luka sikit je pun, darah keluar tak sampai satu baldi pun nak upload gambar dalam fb, konon nak simpati lah ni? tolong we, manja gila, perangai kelakar doh.

2nd, upload gmbar muka nangis. what the fish? kalau nak nangis pun sorg2 la joyah. takda sapa yg simpati kt hang pun, pastu tulis, burukkan muka saya bile menangis? 
tefakkk? memalukann !

3rd, warning ! nak warning ape benda entah, baru buka acc, then bca info dah buat cuak, belum lagi add, macam2 warning yg ada kat situ, dah tu the end cakap, 
"tak suka pegi mampus, you fuck me, i fuck yo".
 errr, whatttt theee? heh =,= umur bru bawah umur dah pndai ckp kasar2. 
padahal kes add add je, dah kena fuck fuck. 
lagi pun semua tahu yang korang pun copy paste je dari info org lain, ye dokk? HAHA

4th, marah marah. Asal bca status je marah sana marah sini, 
takkan tiap tiap hari periodd kak? HAHA.

apedehall we, fb sekrang dah jadi tempat meluahkan perasaan and diari seseorang ? the hell. HAHA