Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


tolong jadi matang wahai blogger blogger semua :D


Thursday, October 27, 2011 9:41 PM

Assalamualaikum...
final exam sudehhh habis, tapi aku tahu ramai yang tak habis lagi, ish ish ish, simpati nih, HAHA, its okayy, goodluck you alls. lepas nih boleh la slalu blogwalking, hehe, jgn jeleshhh okengggg.
aha. nak tanya nih, apa tujuan korang berblogging?


nak luahkan perasaan?  HAHA. macam nih lah. bagi aku berblogging nih bukan untuk luahkan perasaan, cakap pasal pakwe makwe segala. aku mengaku, dulu aku memang mcm tuh, tapi dulu la. 
HAHA, buuuu sikit kat aku. peace ^^.


 berblogging nih bukan ja sekadar buat bisnes, kadang kadang blogging boleh jadi satu aktiviti yang berfaedah. bak kata orang doludolu, mengisi masa lapang. HAHA. sekarang, minda aku dah buka selebar lebarnya. *lebar lah sangat
tak salah korang nak update blog cerita pasal makwe pakwe korang tuh, 


orang lain pun ada kekasih hati jugak. tapi pada pada lah. semak la bila aku blogwalking tgktgk dok cerita dia sedih boyf dia buat itu buat ini. korang cerita kat public fasal masalah korang tu,  
yang orang lain semua boleh buat apa?  


nak luahkan tuu boleh, tapi private la entry yang korang update tu we, tak malu ke dok cerita hal peribadi kat orang? then nak marah bila orang stalker blog korang, deyyyy. guna otak doh. haihhh. nih lah budak budak tak matang, nak berblogging pun biarlah ada faedah. cewahh. lepasni abang abang kakak kakak semua, 
blogging tuu biarlah berfaedah yaa :D