Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


hormat aku boleh?


Friday, October 14, 2011 1:48 AM

Assalamualaikum...
alhamdullilah, dapat jugak ak update blog harini. THANKS GOD. miss youu all. muachhh. oke, as a human, mesti korang nak dihormati kan? kan kan. yeahh. same like me. ak paling tak suka, kalau orang mainkan aku. FCUK ! nahh, tlg hormat aku we, aku nih manusia. tlg lah faham aku. aku tahu, aku ni tak pefect mana, tapi atleast, jaga hati aku, aku ada hati, aku ada perasaan, kalau hang baca nih, 
aku harap hang sedar, yang hang dah guriskan hati aku, 


lepasni, aku takkan contact hang dah we, no hang aku dah delete, semua text hang aku dah delete, and fb hang pun aku dah delete, kira bgus la aku tak block hang. now, aku taknak ada kena mngena dah dengan hang, jangan tanya sebab apa aku tak text or call hang, 


ayat hang dulu manisss punyaaa, teh tarik kat kedai mamak pun kalah. tapi hati hang, =,= tak tahu aku nak describe mcm mna we, bila hang tengah susah, sedih semua, baru terhegeh hegeh nak cari aku, bila hang senang, happy, buat aku mcm baju kat pasar malam, bak kata CIK FARAH transit kapal terbang, 
eh, pegi mmpus la we, aku tak perlukan kawan cibai mcm hang nih. thx, as salam :D