Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


syukran syukran :D


Tuesday, September 20, 2011 12:42 AM

Assalamualaikum. hola hola. lma tak update blog, teheee. sekarang aku ada masa lagi 20 minit untuk updte blog nih, lek luu, banyak lagi masa, HAHA. hal ini kerana, saya perlu bersiap sedia untuk mengulangkaji pelajaran kerana peperiksaan akhir tahun hampir tiba
#B.M AKU CONFIRM A LEPAS NIH
jantung aku dok dup dap dup dap dari tdi. tension dok pikiaq pasai exam habaq hang.
cuti 1malaysia haritu selama 3 hari 2 malam, saya ditemani oleh sahabat baik saya ! 
MAS FIL ELMI BINTI MAT ZAN, saya sayang anda :D
dah lama tak jumpa dia ohh, rindu habaq hang, keh3.




cantik kan baju tuh? HAHA. tuh baju aku la =,=
 
thanks mucie mucie for this chocolate. i'm appreciate it :D

and then, kteorg rushing pegi rumah cousin aku, ada wedding. hehe. tiga kali jugak la kan kita dok pi mai pi mai tang tuh, kan mas kan. HHA.
 nih pun bju aku juga =,= 





 ayu kan kami? well well. kami mmg aku, 
SEKIAN TERIMA KASIH :D