Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


exam woii !


Monday, September 26, 2011 6:08 AM

Assalamualaikum. 
puh puh, habuk belambak gila. almaklumlah lama tak update. mcm gini la jadinya, pabilaa laptop dilanda kesakitan maka blog pun terabai. gah ! lappy aku problem we, tak boleh nak slalu on9 mcm dulu kala. tak boleh nak luah perasaan mcm zaman muda mudi dulu kan kan. HAHAHA. #sengalpunyaeha.
okeoke. nnti dapat laptop baru woi ! hampa toksah nak dengki lah kan. apple lagi tuh. #beranganjalebih
okeeeeheee. 
final exam around the corner cekkk. cuak gila habaq hang. subject yang aku cuak gila apa lagi kalau bukan  ADDMATH.


HAHA. tak pernah LULUS we. gila punya eha. makan apa pun tatau jadi bengong lagu nih. HAHA. takpa, nnti LULUS lah tu, hampa jgn risau punya laaaa. HAHA. aku suka CHEMISTRY.

hampa suka tak? HAHA. oke, jgn jawab, biar aku jawabkan. ramai org mengadu kat aku sembang BENCI CHEMISTRY la, CHEMISTRY payah la apa la. actually, CHEMISTRY is the most suitable subject for us to having fun. aha. seronok woi. tambah2 lg time nak calculate suma tuh. aku paling suka part tuh, HAHA. 
target aku nak bagi naik kelas, tapi bila pikir balik. SUSAH NAK MATI WE. nak target 4A pun payah gila, nih nak naik kelas. boleh mmpi jala eha oiii. jom mimpi jom. HAHA. oke la we, 
saya dah insaf, mau pergi study. wishing me goodluck okeheeee :D