Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


congrats for you SAYANGGGG :)


Friday, June 17, 2011 4:01 AM

to my beloved younger brother, CONGRATULATIONS for your excellent result ^^ ekekeke, hang memang pandai pun kan? HAHA, tak sngka hang dapat straight A, totally markah hang 100% , wow ! aku pun tak pnah dpt markah byk 100% tau dakk, tang mana hang blajaq weee? yang akak nmpak hang dok tgk katun ja lebih, then main game, tu lah life hang, haishhh. mentang2 kepala besaq, seronok kan dapat kepala besaq ni, AHAHA, otak pandai ^^

                              

             
 okee, dua dua ni gmbr adik2 aku, HAHA, yg perempuan tu amboi dia, buas sungguh, HAHA, adik aku yang aku ckp kepala dia besaq tu yg lelaki tu haaa, cuba tgk kepala dia, BESAQ KAN? HAHA, jahat sungguh aku ni, ekeke. whatever lah, congrat oke akram, nak ap2 tak? meh nak bg, kasi penampaq kt hang, mau? HAHA, pape pun, i'm proud of it, TABIK sama luuu ! lu pandai wa jeles c(:

I LOVE YOU ♥