Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s).
eha's the name. I got my first breathing since 1995. & I blows the candles on twenty five of november every year. Characteristic? People said I'm talkative, anywhere and anytime. Even though I'm talkative but I'm not the person that have a finger in the pie. Personality? Not too straight, sometimes might be a little bit shy. Emotionally normal with laughter. However, designs is definitely been liked. Random's photography is simply pretty. I love sky blue but guess what? It is just my Cinnamoroll stuff are all in blue! Idol? Muhammad S.A.W


Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed

Shoutbox

Credits


" " />
Basecode by: eha
Template by :
him


All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


Life


Saturday, March 24, 2012 2:13 AM

Assalamualaikum..


kuhuhakhakbrahahuhuhuahahahabhahahaha. todiaaa, gelak tunggang langgang, korang mampu? hehe. yes, right now tengah bahagia sangat, very very very very the jatuh cinta. kalian kalian usahlah cemburukan saya, haha, hal ini kerana saya tidak suka dicemburukan oleh sesiapa. kuhkuh. thanks dear for make me happy, even sometimes you make me moody. hahaha. kekadang tu hal remeh temeh pun boleh buat kite jadi gaduh besar miaaa, kan kan. hahaha. well, ini lah dinamakan L.O.V.E. i hope even kite dah tkde ape ape nanti kite still boleh jadi bestfriends. :)


the point now is aku tak suka orang berdendam dgn aku. if you alls ada niat nak dendam tu batalkan lah niat kalian, because hidup ni umpama roda yang sering berputar putar. what goes around comes around. faham fahamkanlah ayat aku ini. hohohoho. this year aku spm and this year jugak aku bahagia. semangat tahun ni seriously lain. tak macam tahun lepas yang aku tahu nak main main bagai. well, honeymoon lah katakan, korang mampu? haha

So, aku decide nak study style style even style pun study smart okay, nak dapat result yang style then masuk U yang style then dapat kerja yang style, after that dapat gaji gila style. WHOAAA. bertambah style hidup aku if macam ni. konklusinya, semuanya kena style. hahahak. BAHAGIA nokkk mcm ni. nak bahagia? jadi lah macam aku :p kuhkuh